Имам чувството че в МТЕЛ никой не знае какво прави

Понеже от както имам умен телефон интернет потреблението ми леко се увеличи ми се прииска да си активирам някакъв пакет с вградени мегабайти. Дефаултния интернет на МТЕЛ е обирджийски – 2.50 лв/МВ.
Разгледах офертите и си харесах MTEL SURF 25 – за 5 лв предлагат 25МВ и цена от 0.10 лв/МВ след това.
Намерих време и отидох до магазин на МТЕЛ да разпитам за подробностите. Там учтивата касиерка ме наспами с оферти, които не ме интересуват и ми заяви че могат да ми активират само пакети от SURF 100 и нагоре. За малкия пакет можело с SMS или с обаждане на оператор. Всъщност объркала се – без SMS, а само с обаждане. Добре, рекох си аз и се прибрах с идеята най-скоро да си направя обаждането. Не ми беше спешно и работата остана за след дни.
Бяхме после в Копривщица за уикенда и не можах да си намеря читав нет. Та се сетих за тази възможност. Обадих се на *88 и ги помолих да ми активират пакета. От там ми поискаха клиентска парола. WTF, викам си аз – ква е тая парола? Ами такава – тайна парола, която е трябвало да си сетна преди това. И сетването става само в магазин. Ухх, ще се търси магазин. Оказа се че в ГРАД Копривщица нямало нито един магазин на МТЕЛ. Но ако искам да си платя телефона, можело да стане в банката на центъра.
Изкарах си уикенда без нет, не умрях. Прибрах се в Пловдив, отидох в магазина. Активираха ми клиентската парола за две минути и понеже пак не ми беше спешно – оставих работата за по-късно.
Обаждам се днес на оператора, въоръжен с клиентска парола, номера на фактури и каквото още биха могли да ми поискат… “Ще ми активирате ли MTEL SURF 25?” – “Ми не, това може да стане само в магазин”. ГРРРРРРРРР! “Ами аз бях в магазина и от там ми казаха така и така – само на оператор. Сега вие ми казвате – само в магазин. ВТФ?” – “Съжалявам”. Точка. Толкова.

Или никой в МТЕЛ не знае какви собствените им процедури или нарочно ме мотат.

Tags:

Leave a Reply