Различни метъли се явяват на студентски изпит

Tраш метъл: студентът влиза залитайки в аудиторията, изяжда билета си, отговаря не по темата и си излиза.
Хеви метъл: студентът пристига, яхнал чопъра, кьоркютук пиян, при влизането допива бутилка бира, хвърля я на катедрата, изтегля си въпрос, оригва се звучно, отговаря и си излиза.
Дет метъл: студентът влиза, убива преподавателя и си излиза.
Блек метъл: изпитваният пристига късно вечерта, завързва преподавателката и я провесва от тавана, след което жестоко я измъчва, изцапвайки масата, върху която е нарисувал пентаграма с кръвта на младенец.
Гор метъл: влиза залитайки в аудиторията, изнасилва преподавателката, след това я убива, изнасилва я още веднъж, изкормва тялото и изяжда вътрешностите, размазва останките по цялата аудитория и отново я изнасилва.
Дуум метъл: студентът си изтегля билет, но осъзнава, че никога няма да отговори на тези въпроси, изпада в депресия и се самоубива. Трупът му е изнасилен от всички присъстващи.
Прогресив метъл: студентът пристига с китарата си и изсвирва 26-минутно соло, в следствие на което професорът умира от скука.
Глем метъл: преподавателят пада от стола си от смях при вида на студента и му поставя отличен. студентът събира козметични продукти от присъстващите момичета и оцветява изпитните билети в розово.
Грайндкор: студентът пристига, минута-две размахва ръце и реве нещо нечленоразделно, след което си тръгва.
Ню метъл: панталоните на студента се закачат за вратата и той не може да влезе в аудиторията.
Индъстриъл: студентът пристига целият в кал и мръсотия, псувайки на майка, и охраната го изхвърля.
Готик метал: студентът пристига с черна карета, влиза в аудиторията, като си поправя грима и демонстрира патос, изпада в депресия и се разплаква. После си спомня за смъртта и още веднъж изпада в депресия. Изтегля си билет, вижда, че въпросите не са истински, и изпада в патосна депресия. Преподавателят също разбира това и също се депресира. Всички останали се депресират и заплакват. Изпитът не се състои, светът не е съвършен.
Пънк-рок: студентът пристига облечен в черно сако, пиян като кирка и без зъби, плюе на пода, изпикава се върху масата с билетите, като опръсква леко преподавателя, оригва се и заспива.
Руски рок: влиза група студенти, които постоянно си отстъпват място един на друг и се черпят с бира, събират по 2-3 рубли от всеки присъстващ, после всичките седем отговарят на един билет и си заминават с трамвая, като го клатят.
Пауър метал: студентът идва облечен в елфически доспехи, отговаря безпогрешно на абсолютно всички въпроси от билета и на въпросите на преподавателя, след което награбва най-красивата колежка и си тръгва с нея обратно към омагьосаната гора, яхнал бял еднорог.
Национал-социалистически метъл: студентът влиза, облечен в нацистка униформа, следван от маршируващи колеги. всичките кряскат “хайл!” с изпъната напред дясна ръка. студентът изтегля билет, отговаря безупречно точно, но въпреки това не успява да вземе изпита, понеже идва полиция и го арестува.
Фолк метъл: студентът влиза с игрива походка, облечен в разнородни парцали, свирейки на акордеон и следван от няколко подобни като него колеги с китара, цигулка, дайре и прочее. всички студенти в аудиторията играят в ритъм, с изключение на преподавателя, който заспива от отегчение.
Християнски метъл: студентът влиза, облечен в бяло расо, и приканва присъстващите да се покаят, защото краят наближава. Колегите го повалят на земята и го заритват вкупом, а професорът с голямо задоволство му пише двойка.
Симфоничен метъл: изпитът се провежда в огромна зала, където под съпровода на огромен оркестър студентът извисява прекрасен глас. Всички слушат прехласнати, забравили за какво всъщност са се събрали.
Викинг метъл: студентът изкъртва вратата с могъщ ритник и връхлита с рев към катедрата, екипиран с броня, рогат шлем и огромна брадва. Започва да сече като бесен наляво-надясно, аудиторията панически се изнася. Накрая студентът сгащва в един ъгъл примрялата от страх преподавателка, изнасилва я до смърт, прибира всичките й пари и бижута и си тръгва победоносно, запалвайки университета след себе си.

Видяно из интернет.

Tags:

2 Responses to “Различни метъли се явяват на студентски изпит”

 1. CappY says:

  Прогресив метъл: студентът пристига с китарата си и изсвирва 26-минутно соло, в следствие на което професорът умира от скука.
  Глем метъл: преподавателят пада от стола си от смях при вида на студента и му поставя отличен. студентът събира козметични продукти от присъстващите момичета и оцветява изпитните билети в розово.
  Грайндкор: студентът пристига, минута-две размахва ръце и реве нещо нечленоразделно, след което си тръгва.

  Хахахх.Това е готино. 🙂

 2. gotha says:

  Да, това съм го чел преди доста време, забавно е.
  По интересен е феномена с интернет фолклора.
  Някой намира нещо в “чужбинския” нет, превежда, променя леко. Друг го харесва, променя леко, докато накрая не се стигне до нещо такова 🙂
  Не гарантирам, че в този случай е станало така, но предполагам.

  бтв, в оригиналния (поне това, което първото, което аз прочетох) нямаше Фолк Метъл (май) и аз бях добавил Чалга метъл имайки впредвид групи като Kultur Shock и Artery, което вероятно после е еволюирало в това.
  Ей, ама само как се опитвам да се изкарам важен 😛

  btw2, намерих неккъф линк – http://atancho.wordpress.com/2009/01/25/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D0%BB-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/
  Не знам дали точно тук съм пуснал коментара, но тук са публикували и всички добавки от посетители. 🙂

Leave a Reply